sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Aika kuluu liian nopeesti!!

Taas on viikko kulunu ja tuntuu et ei oo taas mitää saanu aikaseks, vaikka onhan tää ollu tuottoa viikko.. Wildlife managementin 30min sitelmäni venähti tuntiin.. uups, i just got a bit carried away.. elikkäs sitä tuli toi alku viikko väsättyy ja sit ah niin ihanaa radiotelemetrian kurssityötä joka meinas ottaa jo hermoille sekä aika meinas käydä vähiin.. Ajasta puheen ollen.. se käy vähiin ollaan oltu jo yli puolet ajasta tää, eikä oikee olla viä keretty tekeen mitää.. On vaa ollu kaikkee hässäkkää. Onnex mä oon anonu jatko-aikaa ja jään tänne tod näk töihin kesäks. Jos vaa työ sopimukset saadaan kasaan. Olishan mulla tietty sit sitä istutusta isojoella.. hmm kumpikohan vaihto-ehto kiinnostaa enempi. saas nähä. Toivottavasti tää tuleva viikko ei olis niin työn täyteinen et kerkeis vähä tekee muutaki. Keskiviikkona me tehdään forestry managementilta ihanan magnarin kanssa field tripp koppangin metsänhoitoyhdistykselle visiitti. tarttiskohan ne siellä istuttajii =) Tosiaa tästä viikosta ei oo paljoo kertomista, aika hervotonta läppää täälä alkaa kyllä kans oleen ku porukka alkaa väsähtään ja tutustuun paremmin!

Osloon olis tarkotus mennä parin viikon päästä, kattelen vähä millanen kylä se on, tuskin se isojokee kuitenkaa voittaa!!! Ens viikonloppu meillä onki kouluu, opiskellaan ahkerasti norskia myös la ja su. Tosin vietetään se aika norskin opettajan maatilalla, joten ei se oo niin paha!

eipä tässä oikeen sen kummosempia!
toivottavasti saatas tähän pian vähä enemmän sisältöö

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sinpalle terkkuja, että meen vaan 3:ks kk:deksi. ainakin luulen niin.. (luin jotain aiempaa kommenttia edellisen päivityksen kohdalla). Mut kiitos. Laitan s:lle huomenna ehkä postia, jos onnistun. ;)

Jees. Yrittäkää pärjäillä. Mä yritän hankkia viisumin ja health insurancen =) jep.

p.s. Tuskin mikään city Isojokea voittaa!