maanantai 31. maaliskuuta 2008

Kiirusta pitää..

Tää on tämmösiiki jossain.. apuaa!!


Hei taas kaikki rakkaat lukijamme (teitä on varmaa kasapäin!) Tosiaan on ollu pientä taukoo, mutta toivottavasti se ei ole teitä lannistanut.. Meillä on täällä aika moinen häslinki päällä. Kouluhommia pukkaa joka röörästä sisää. Pitää tehä Wildlife managementin powerpoit sulkeiset mulla aiheena on Suomen suurpedot ja niiden hoito. Sinillä on suomeen tuotujen lajien edittely ja hoito, siitä ei vaa oikee tunnu löytyvän tietoo... Sitte meidän tarttis saada se radiotelemetrian data analyysit ja raportit pulkkaan kans tällä viikolla kun yks ryhmämme jäsenistä poistuu islantiin riekkoja jahtaamaan.. Se vähä tökkii joka suunasta, data analyysit ei etene ku ohjelmat on nii hämäriä et ei niitä osaa ees urpot käyttää (en kyl tiä varmaksi, otantani tutimuksessa on kovin kapea). Sitte se raportti osuus kaan ei oikee etent ku pitäs kirjottaa raporttii data analysoinnista jota ei oo viä tehty, mut onneks on viä 2 päivää aikaa!!! Sitte meillä on luvassa muitaki esitelmii esim kalataloudesta ja toinen riistanhoidosta ja norskin puhekoe yms kivaa tässä jonkun ajan kuluttua luvassa.. Että on niin tylsää ku ei oo mitää TEKEMISTÄ!


Nooh ei kaikki ole niin pahaa miltä näyttää, musta on itte asias ihan kiva väsäillä noita juttuja.. Lauantaina käytiin nauttimassa sity atmosfääriä Elverumin hirveessä metropolissa. Se oli aika pienehkö kaupunki kait, paha sanoo. oli siä silti kivasti kauppoja ja muuta. Siellä ollessa me visiteerattiin myös norjan metsämuseossa. Se oli tosi kiva museo. Siel oli kaikkee metsästyksestä kalastuksesta ja metsätaloudesta, useilta eri aikakausilta. Kivointa ehkä oli kaikki hienosti täytetyt elukat. Siellä oli siis kaikki Norjan villi elukat täytettyinä. Ainaki mä luulen et ne oli kaikki siä. Jääkarhukin oli siä, se on aika himmeen kokonen elukka, suorastaan jäätävä!

jäätävä jää karhu ja joku turisti






Sellasta täällä on ollu viimme päivinä.. aika kuluu liian nopeeta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi.. Mut on hyväksytty usa:han eli ens syksynä en vissiin pahemmin pyöri koululla :/

sini kirjoitti...

On kyllä tosi hienoa, että pääsit sinne :)Onnea!
Sitten toisaalta on tosi tyhmää, emme näe sitten pitkään, pitkään aikaan. :(
Kyllä vaan tämä vaihto avartaa maailmaa, suosittelen kyllä lämpimästi, et varmaan tule katumaan :) Hyvä että menet vähän pitemmäksi aikaa kuin vaan 3kk:si, tää on kyllä tosi lyhyt aika.

Muutkin ihmiset, kenellä vaan on mahdollisuus: Käyttäkää se!